Verenigingsactie Caiway/DELTA met IJsclub Terheijden

‘Krijgen we in onze regio binnenkort ook glasvezel?’ Als het aan DELTA Fiber Netwerk ligt in ieder geval wel. Ook als het aan ons ligt komen er voldoende aanmeldingen voor glasvezel. Dit is namelijk een positieve ontwikkeling binnen onze gemeente en een toegevoegde waarde voor nu én de toekomst!

Meld je aan via IJsclub Terheijden

Meld je je aan voor een glasvezelpakket van Caiway of DELTA via onze club? Dan is dat goed voor jou én voor de club. Jij verdient namelijk 25,- en onze club verdient zelfs 50,- per inschrijving! Met dat geld kunnen we weer veel leuke en belangrijke dingen doen. Natuurlijk worden deze bedragen alléén uitgekeerd bij het behalen van het juiste aantal aanmeldingen.

Aanmelden bij Caiway / DELTA kan hier

http://aklam.io/gXj6Sp

De voordelen van glasvezel

 • Supersnel internet voor dezelfde prijs.
 • De snelheid krijgen die je wordt beloofd.
 • Gamen zonder haperen en een supersnelle ping.
 • Even snel uploaden als downloaden.

Je hebt al één jaar Caiway Glasvezel Alleen internet vanaf € 323.40! En Internet & Televisie al vanaf € 371,70 voor het eerste jaar.

Ga voor Glasvezel en steun onze club

€ 50 voor onze vereniging én zelf ook nog eens € 25 verdienen? Meld je dan aan via onze club!

Er zijn momenteel plannen voor glasvezel in Lage Zwaluwe en Terheijden. Als vóór 20 januari 2021 in Terheijden 25% (Lage Zwaluwe: 35%) van alle huishoudens zich aanmeldt zal er glasvezel komen. Een mooie aanwinst voor ons gebied, laten we met zijn allen zorgen dat we dat gaan behalen!

MELD JE AAN VIA ONZE CLUB, ZO PROFITEERT ONZE CLUB MEE!

Voordelen van glasvezel

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor glasvezel? Daar hebben we wel een aantal redenen voor!

 • Voor hetzelfde geld supersnel internet: Voor glasvezel ben je vaak net zoveel geld kwijt als voor je huidige coax- of koperaansluiting maar dan mét de voordelen van glasvezel. Daarnaast zorgt een glasvezelaansluiting vaak voor een meerwaarde van je woning. Een slimme keuze dus!
 • Met zijn allen tegelijk online: Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!
 • De internetsnelheid krijgen die je wordt beloofd: met glasvezel beschik je over je eigen aansluiting. Je hoeft – in tegenstelling tot bijvoorbeeld bij een coax- of koperaansluiting – jouw verbinding met niemand te delen en hebt nooit last van digitale spitsuren en storingen. Zo is jouw verbinding altijd snel en stabiel en krijg je de internetsnelheid die beloofd wordt.
 • Even snel uploaden als downloaden: Met glasvezel is de uploadsnelheid gelijk aan de downloadsnelheid. Waar uploaden bij andere verbindingen vaak wel 20 keer langer duurt dan downloaden, is dit bij glasvezel gewoon gelijk. Wel zo handig… en snel!
 • Gamen zonder haperen: Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept. 
 • Meer MB’s voor je geld: Met glasvezel krijg je meer MB’s en sneller internet, voor vaak hetzelfde geld.
 • Keuzevrijheid: door te kiezen voor glasvezel heeft u voor nu én in de toekomst een extra optie voor internet. Dus ook al is uw huidige provider nu voldoende, is deze dat over drie jaar ook nog?

Hoe krijg ik glasvezel?

Om glasvezel te krijgen in je huis dien je een jaarabonnement af te sluiten bij één van de providers. En als je nu kiest voor glasvezel telt jouw aansluiting mee voor het benodigde deelnamepercentage én bespaar je minimaal € 650 aansluitkosten (deze worden in rekening gebracht wanneer je na de vraagbundeling aansluit). Je gaat bij zowel Caiway als DELTA een contract aan voor één jaar (dat gaat natuurlijk pas in na aansluiten van jouw abonnement; dat is ook het moment dat je pas gaat betalen voor het abonnement).

Welke providers leveren de club geld op?

Caiway en DELTA doen mee met onze speciale Verenigingsactie. In een notendop stellen we beide providers aan u voor:

Razendnel internet voor een verrassend normale prijs, dat is Caiway. Je krijgt bij Caiway daarnaast ook nog eens een flinke introductiekorting voor de eerste zes maanden! Er is keuze uit:

 • Alleen internet:
 • 250 Mbps voor € 43,95 (1e 6 mnd € 9,95). Je betaalt het eerste jaar dus gemiddeld € 26.95 per maand.
 • 1000 Mbps voor € 64,95 (1e 6 mnd € 9,95)
 • Internet & Televisie (uit te breiden met Vaste Telefonie)
 • Voordelig: 100 Mpbs voor € 52.00 (1e 6 mnd € 9.95). Je betaalt het eerste jaar dus gemiddeld € 30.98 per maand
 • Slim: 400 Mpbs voor € 64.00 (1e 6 mnd € 9.95)
 • Giga Snel: 1000 Mpbs voor € 79.00 (1e 6 mnd € 9.95)

Je hebt dus al glasvezel voor € 323,40 in het eerste jaar (Alleen Internet 250 Mbps)!

http://aklam.io/gXj6Sp

Ga je voor flexibel internet? Bij DELTA kun je iedere dag jouw abonnement aanpassen. Liever iets meer of minder zenders? Of sneller internet? Je regelt het zelf in de Mijn DELTA omgeving. Daarnaast heeft DELTA gratis installatie tot in de nok. De DELTA monteurs installeren gratis je modem, interactieve tv’s en telefoon. Daarnaast ontvang je gratis Wifi op 3 verdiepingen in huis. Het FLEXpakket van DELTA is al verkrijgbaar vanaf € 45,00 (150 Mbps).

http://aklam.io/gXj6Sp

Natuurlijk moet wel het benodigde percentage van de vraagbundeling behaald worden. Dus vraag ook jouw buren, vrienden, kennissen in deze plaatsen om zich aan te melden via onze vereniging! Hoe meer aanmeldingen, hoe meer inkomsten, hoe meer leuke dingen we hiervoor kunnen doen!